iansomerhalder

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2011

Mystic Nights, del 9

Av iansomerhalder - 28 augusti 2011 16:59

Vad tyckte ni om del 9? Kommentera   


 


”Välkommen till McKinney, Texas!!

Folkmängd: 130,492”


Damien blev lite nervös när han såg skylten. Han körde efter Ruby och Athan körde efter Damien. Dom hade bilat ungefär i två dagar nu. Dom hade stannat några gånger på vägen men ingen av dom har pratat så mycket. Nu började man se staden.

McKinney har förändrats senaste 50 åren”, tänkte Damien.

Ruby svängde av innan centrum. Hon svängde in på nån skogsväg och körde en bit tills man kom till ett öppet landskap. Ruby svängde till höger och stannade framför ett litet hus eller det var mer som en stuga. Ruby klev ur från sin bil. Ruby gav Damien och Athan en blick som sa ”vad-väntar-ni-på?”. Damien klev ur från sin bil och Athan från sin.

-”Vad är det här för hus?”, undrade Athan.

-”En stuga faktiskt”, sa Ruby.

-”Men ja ja, samma sak”, sa Athan med en suck.

Athan gick in i stugan medans Damien och Ruby stod kvar utanför.

-”Är det din stuga?”, frågade Damien Ruby.

”Yes.. Några vänner till mig byggde den 1961. Jag tror inte du känner igen platsen men stugan ligger exakt på samma plats som vårt hus från 1761. Dom rev ner huset 1905 för det var så gammalt och utslitet. Så när jag återvände 1961 så beslutade jag att jag skulle bygga en stuga här och ja, kanske bo här också”.

Damien började titta runt.

Är det sant? Är det här vi bodde för 250 år sen? Till och med en del av naturen har förändrats”

Den lilla grusvägen fanns inte för 250 år sen och det hade funnits mer träd men en del var borta nu. Damien kände igen en del av skogen som fanns för 250 år sen och där såg han den lilla stigen. Stigen där han brukade gå på till sjön. Stigen där han träffade.. Sophia för första gången. Damien sprang dit. Det var inte bara en stig till sjön eller där han hade träffat Sophia utan också en stig till mors och fars grav.

-”Damien, vart ska du?”, ropade Ruby.

Damien ignorerade henne totalt och började gå på stigen. Han kom ihåg en liten mindre stig som ledde ut på en äng. Han såg den lilla stigen och började gå på den istället. Han gick en bit tills han kom ut på en liten äng. Det lilla ängen var lika grön som sist när Damien var här, 250 år sen. Han hörde inte nån som gick efter Damien så han antog att Ruby gick inte efter. Hon visste vart Damien skulle. Damien såg nu dom två stenarna. Han sprang fram dit och såg att gravstenarna var vanliga stenar. Namnen hade försvunnit men man såg konturerna av namnen men det var knappt. Damien kollade främst på sin mors grav. Damien blundade. Han började minnas den kvällen då han hade dödat sin egen mor. Han ryckte till. Han kunde inte tänka på det, det var fortfarande för svårt. Och det kommer alltid att vara det. Han tittade sedan på sin fars grav. Hans underbara far. Han saknade honom så mycket. Damien såg upp till sin far. Han minns när han tittade på far när han högg ved. Damien tyckte det såg så häftigt ut. Damien minns också att det var den här ängen som var hans fars favorit att jaga rådjur. Det var också hans favoritäng för att koppla av. Far satt på en stubbe och skapade träfigurer. Det är därför han är begravd på den här ängen. Damien tittade runt och såg stubben där farsgubben brukade sitta fanns kvar. Damien fick fram ett litet skratt.

Helt otroligt”

Damien gick till stubben och satte sig. Han tog ett djupt andetag och bara satt där. Det var helt tyst. Man hörde lite fågelkvitter och svaga vindar. Han började minnas när han satt på gräset och far satt på den här stubben och berättade sagor. Damien älskade fars sagor. Han minns också när Ruby och Athan sprang runt och lekte och Damien brukade också leka med dom ibland. Han brukade jaga dom och Ruby och Athan älskade det. Han minns skratten, glädjen. Det kändes som igår. Damien reste sig och tittade runt återigen. Han började gå tillbaka mot stugan. Han gick sakta för att få mer tid att tänka och minnas. När han väl kom till stugan så tittade han runt för at se vad som fanns. Ruby kallade det stuga men det var i såna fall en väldigt stor stuga. Stugan hade vardagsrum med en eldstad i hörnet och en tv, tre sovrum, ett kök och ett badrum. Det fanns även ett annat badrum men bara med en toalett.

-”Wow, det var inte dåligt det här”, sa Damien till Ruby som satt i soffan och tittade på TV.

-”Nää, jag vet. Riktigt skön plats för att koppla sig bort från världen”.

Athan gick ut från badrummet. Han hade tagit en dusch. Han kollade bara på Damien och sa ingenting. Damien sa inget heller till Athan.

-”Vi har valt rum så du vet. Du får faktiskt det lite större rummet”, sa Ruby.

Damien tyckte det var skumt egentligen att han hade fått det lite större rummet men klagade inte. Han gick in och solen strålade genom fönstret och mot sängen. Det var rikigt mysigt. Det var en dubbelsäng och den såg så mjuk och skön. Damien gick och la sig i sängen.

Åh, det här var ju riktigt skönt”

Han log och bara kopplade av. Kopplade sig bort från världen. Han har aldrig varit så här avkopplad och glad på.. ja, vem vet hur länge. Han var så glad att han var med sina syskon, även fast Athan hatade honom. Han var så glad att han var hemma, exakt samma plats som för 250 år sen. Även fast det finns hemska minnen så var det ändå hem för Damien. Det är så här Damien har drömt att leva men han har aldrig kunnat göra det. Men nu tog han vara på den stunden nu när han kunde.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av iansomerhalder - 7 november 2012 23:08


Hejsan på er!   Var så sjukt längesen, jag vet!! Hoppas ni har följt den spännande säsongen av The Vampire Diaries, vilken säsongsavslutning! Och givetvis, hoppas ni har följt allt spännande som har hänt Ian :)   Som rubriken lyder så fundera...

Av iansomerhalder - 26 mars 2012 18:41


Hej!   Update 7 maj: Oj, vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag tog en lite längre paus som ni kanske märkte och jag tror tyvärr inte att jag kommer fortsätta på ett tag. Så, bloggen kommer vara nere men inte för alltid. Jag kommer låta blogg...

Av iansomerhalder - 19 mars 2012 10:00


Vill bara tacka er alla för era frågor som ni har ställt och tveka inte att ställa fler! :)   Får stå som dagens bild. Hahhahaha kan ju säga att det stämmer på mig xD    ...

Av iansomerhalder - 18 mars 2012 12:30


Här kommer en lista över 7 sätt Ian bevisar att grönt(miljön och djuren) är sexigt.   1. Ian använder Twitter för att uppmärksamma om djuren till sina 1,8 miljoner följare. Han spred ordet om Storbritanniens sista cirkus elefant, Anne. Han tog Lo...

Av iansomerhalder - 17 mars 2012 21:24

Spoiler för er som kollar TVD i svensk takt!!!!     Carina MacKenzie från zap2it.com pratade med Ian på Paleyfest förra lördagen om Sage, Damon & Elena och om Damon som ställer upp som en storebror för Stefan. Ian säger också att vi kommer gråt...

Presentation


I den här bloggen kommer du ju självklart att få läsa om Ian Somerhalder! Välkommen!
//Jasmina

Kontakt

iansomerhalder.bloggplatsen@

gmail.com

Fråga mig

17 besvarade frågor

Jättebra vampyrbloggar!

Google Translate

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Omröstning

Hur snygg tycker du Ian Somerhalder är från 1-5?
 1 (inte alls)
 2
 3 (helt ok)
 4
 5 (SNYGG)

Ian Somerhalder Foundation

  

Gilla Ian Somerhalder Foundation på Facebook

Rösta på Ian!!!

-

Kommande event Ian ska delta i

-

Dela med dig!

Sök i bloggen

Ian Somerhalder

              

The Vampire Diaries

       

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards